"VUKAO JE NIZU, BRAT JE STAO DA JE BRANI, A ON GA UPUCAO": Komšinica opisala stravične momente kad je Nermin oteo ženu i dijete

U njihovoj kući nikog nije bilo, jer je majka otišla u bolnicu kod svog ranjenog sina Nedima.

  • Hronika

  • 12. Avg. 2023  

  • 0

Prvi metak monstrum Nermin Sulejmanović je ispalio na periferiji Gradačca u Nedima Pamukovića, brata od tetke po majci, nesretne Nizame Hećimović.

Sulejmanović je došao po Nizamu kod tetke i brata gdje se u njihovoj kući skrivala od njega od kada je poslednji put krvnički pretukao drogiran, piše Republika.

"Niza je bila jedna krhka žena koju je on mučio i ona je pobjegla kod tetke sa bebom. Jučer oko 11 sati on je došao kod Pamukovića na vrata i tražio Nizu. Kada je izašla rekao joj je da krene sa njim, ali se ona opirala. Počeo je da je bije i vuče i brat joj je stao u zaštitu. Kad je vidio da budala ima pištolj on je pobjegao gore uz dvorište, a on ga je upucao u butinu i odvukao Nizu u kola i odveo je u vikendicu gdje je mučenicu i ubio", ispričala je komšinica.

U njihovoj kući nikog nije bilo, jer je majka otišla u bolnicu kod svog ranjenog sina Nedima.

alt

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevjenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo vidjeti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevjenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Posljednja objava mučki ubijene Nizame cijepa srca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...