"UČITE KĆERI DA SE TUKU": Severina se na Instagramu osvrnula na tragediju u Gradačcu (FOTO)

BiH, ali i region je potresla vijest o ubistvu Nizame Hećimović

  • Estrada

  • 16. Avg. 2023  16. Avg. 2023

  • 1

Severina se na Instagramu oglasila o tragediji u Gradačcu koja je potresla cijelu regiju.

Objavila je fotografije nekoliko natpisa s regionalnih medija, a potom i fotografiju na kojoj piše: "Stop femicidu".

Podijelila je i ilustraciju umjetnice Valentine Talijan koja već neko vrijeme kruži društvenim mrežama: "Učite ćerke da se tuku. Državu boli k....", prenosi Index.hr.

alt

BiH, ali i region je potresla vijest o ubistvu Nizame Hećimović. Ubio ju je Nermin Sulejmanović, bodibilder i nevjenčani suprug od kojeg je prije nekoliko dana pobjegla.

Sulejmanović je ubio još dvojicu ljudi, prije nego što je naposljetku ubio sebe. Hećimović je trostrukog ubicu napustila nakon što ga je nekoliko puta prijavila za nasilje i od njega se skrivala kod tetke. No ondje ju je oteo, odveo na drugu lokaciju i tamo ubio pred bebom. Sve je uživo prenosio na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...