RAMPA ZA BIVŠEG LIDERA BIJELOG DUGMETA: Goranu Bregoviću zabranjen ulazak u Moldaviju

Bregovićev produkcijski tim se izvinio te naveo da su za zabranu saznali na aerodromu u Kišnjevu.

  • Estrada

  • 20. Avg. 2023  

  • 0

Organizatori Gustar Music Festivala u Moldaviji danas su objavili da se nastup Gorana Bregovića neće održati zbog toga što nije mogao ući u Republiku Moldaviju.

Naime, oni su putem svoje Facebook stranice objavili saopćenje u kojem se nalazi poruka Bregovićevog produkcijskog tima.

Više puta se ispričavamo, što Goran Bregović nije mogao ući u Republiku Moldaviju i neće moći nastupiti danas. Dobili smo prvu reakciju umjetnika, koju prenosi njegov produkcijski tim-napisali su na svojoj Facebook stranici.

Bregovićev produkcijski tim se izvinio te naveo da su za zabranu saznali na aerodromu u Kišnjevu.

"Dragi moji moldavski prijatelji! Duboko se izvinjavam što danas nisam mogao nastupiti na Gustar muzičkom festivalu. Bili smo vrlo razočarani kada nam nije dozvoljen ulazak u Moldaviju na aerodromu u Kišinjevu bez ikakvog službenog objašnjenja. Imao sam mnogo turneja sa svojim muzičarima diljem Evrope i nigdje nisam imao nikakvih poteškoća", navodi se.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...