BORJANA KRIŠTO BORAVI SUTRA NA BLEDSKOM STRATEŠKOM FORUMU: "Solidarnost kao globalna sigurnost"

Krišto će učestvovati na panelu lidera zajedno s premijerima zemalja Balkana.

  • Politika

  • 27. Avg. 2023  

  • 2

Predsjedavajuća Vijeća ministara BiH Borjana Krišto boravit će 28. augusta u Republici Sloveniji, gdje će učestvovati na Bledskom strateškom forumu.

Fokus ovogodišnjeg Bledskog strateškog foruma je "Solidarnost kao globalna sigurnost", a Krišto će učestvovati na panelu lidera zajedno s premijerima zemalja Balkana.

Među učesnicima bit će premijer Crne Gore Dritan Abazović, premijer Bugarske Nikola Denkov, premijer Slovenije Robert Golob, premijer Sjeverne Makedonije Dmitar Kovačevski, premijer Kosova Albin Kurti, premijer Hrvatske Andrej Planković, premijer Albanije Edi Rama i predsjednik Evropskog vijeća Charles Michel.

Na marginama Foruma u Bledu planirani su bilateralni susreti Borjane Krišto.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...