KOMŠIĆ PRIMIO U OPROŠTAJNU POSJETU AMBASADORA LINDENBERGA: Izuzetno dobri i prijateljski odnosi BiH i Poljske

Komšić se zahvalio Vladi Republike Poljske za podršku članovima Predsjedništva BiH tokom njihove posjete Ukrajini.

  • Vijesti

  • 07. Sep. 2023  

  • 0

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Republike Poljske u BiH Jaroslawa Lindenberga.

Ovim povodom su Komšić i Lindenberg razgovarali o dosadašnjoj bilateralnoj saradnji dvije države u kontekstu euroatlantskih integracija Bosne i Hercegovine. Jedna od tema je bio i aktuelni svjetski uticaj ruske invazije na Ukrajinu.

Tako je predsjedavajući Komšić naglasio izuzetno dobre i prijateljske odnose BiH i Poljske, koji su kroz historiju povezane sličnim iskustvima i izazovima, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Zahvalio je Vladi Republike Poljske za podršku članovima Predsjedništva BiH tokom njihove posjete Ukrajini, a ambasadoru Lindenbergu poželio mnogo sreće i uspjeha u daljoj karijeri.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...