ŽELJKO KOMŠIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE KRALJU MUHAMEDU VI: “Potreseni smo informacijama iz Maroka”

"Povrijeđenima u zemljotresu želim uspješan i brz oporavak..."

  • Vijesti

  • 09. Sep. 2023  

  • 0

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je telegram saučešća kralju Kraljevine Maroko Muhamedu VI povodom stradanja građana u zemljotresu koji je pogodio ovu zemlju.

"Veoma potreseni informacijama da je u Maroku  došlo do razornog zemljotresa, u kojem je živote izgubio veliki broj ljudi izjavljujem Vama, Vaše veličanstvo i porodicama nastradalih najiskrenije saučešće, u ime Predsjedništva Bosne i Hercegovine i  lično ime. Iskrene izraze saučešća izjavljujem i svim građanima Kraljevine Maroko, a povrijeđenima u zemljotresu želim uspješan i brz oporavak.

Vaše kraljevsko veličanstvo, ovom prilikom, primite izraze  mog  iskrenog uvažavanja", navodi se u Komšićevom telegramu saučešća.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...