UŽAS U SUSJEDSTVU: U stravičnoj prometnoj nesreći ima mrtvih, automobil se zabio u drvo, putnici izgorili...

Policija nastavlja utvrđivati okolnosti nesreće te raditi na utvrđivanju identiteta poginulih osoba koje su pronađene u vozilu, naveli su iz istarske PU

  • Hronika

  • 15. Sep. 2023  

  • 0

Dvije za sada nepoznate osobe poginule su u teškoj prometnoj nesreći u četvrtak kasno popodne na lokalnoj cesti na području Lupoglava, kod Pazina, izvijestila je u petak Policijska uprava istarska.

Nesreća se dogodila oko 17.45 sati kada je nepoznati vozač osobnog automobila Renault Clio, pulske registracije, vozeći na lokalnoj cesti od naselja Brest pod Učkom prema Lupoglavu, prešao na lijevu stranu i udario u stablo uz rub kolnika.

Nakon što se automobil odbio od stabla, sletio je niz padinu i zapalio se. Automobil je u potpunosti izgorio, a u njemu su pronađena tijela dvije mrtve osobe. 

Policijski službenici obavili su uviđaj, a nadležna državna odvjetnica naložila je obdukciju tijela radi utvrđivanja uzroka smrti, kao i vještačenje vozila. 

Policija nastavlja utvrđivati okolnosti nesreće te raditi na utvrđivanju identiteta poginulih osoba koje su pronađene u vozilu, naveli su iz istarske PU

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...