„JE**ĆE VAM MATER SRBI, KAD - TAD….“: Omiljeni Vučićev analitičar podivljao na društvenim mrežama pa obrisao objavu, ali bilo je prekasno…

Zaplijenjene terorističke bespilotne letjelice dale su dokaze o umiješanosti Srbije u napad 24. septembra.

  • Mini market

  • 02. Okt. 2023  02. Okt. 2023

  • 8

Nebojša Krstić, nekadašnji savjetnik predsjednika Srbije Borisa Tadića, a posljednjih godina jedan od najažurnijih i najgorljivijih promotora politike srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, uzburkao je duhove na društvenim mrežama.

Naime, Krstić na društvenim mrežama često komentira političke prilike u regionu, a sada je očito izgubio živce nakon što su isplivali dokazi o umiješanosti Srbije u teroristički napad na Kosovu.

Krstić je i psovkom i vulgarnošću zaprepastio korisnike Twittera, nešto kasnije je obrisao objavu, ali bilo je prekasno.

Krstić je nakon toga ponovno objavio komentar na istu temu.

„Slobodna Bosna“ donosi reagiranja na Krstićevu objavu.

 

Podsjetimo, zaplijenjene terorističke bespilotne letjelice dale su dokaze o umiješanosti Srbije u napad 24. septembra.

Ministrica vanjskih poslova i dijaspore Kosova Donika Gërvalla komentirala je snimku koju je u nedjelju objavio ministar unutarnjih poslova Xhelal Sveçla, a na kojoj se vide teroristi koji su 24. septembra napali kosovsku policiju kako treniraju na teritoriju Srbije.

Premijer Albin Kurti objavio je ove slike na Twitteru, a nakon njega i kosovska šefica diplomacije Donika Gërvalla. Snimke iz zraka zabilježene su terorističkim dronovima koje je zaplijenila kosovska policija.

"Dronovi zaplijenjeni od terorističke grupe pružili su dodatne dokaze o izravnoj umiješanosti Srbije u napade na Republiku Kosovo", poručila je Gërvalla.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...