PREPOZNALI KVALITET: Nedim Sladiću dodijeljena posebna univerzitetska nagrada za magistarsku tezu!

"Odlukom komisije, dana 27. septembra 2023. dodijeljena mi je posebna univerzitetska nagrada George Dugdale..."

  • Društvo

  • 06. Okt. 2023  

  • 0

Mala, ali opet vrijedna nagrada, ide u malu, ali ponosnu Bosnu i Hercegovinu, napisao je ovo danas na društvenim mrežama bh. meteorolog Nedim Sladić, kojem je na britanskom univerzitetu - gdje je objavio magistarski rad s najvišom ocjenom - uručena posebna nagrada!

"Odlukom komisije, dana 27. septembra 2023. dodijeljena mi je posebna univerzitetska nagrada George Dugdale, za moju magistarsku tezu na temu "Definitori četiri najjača toplotna vala u Ujedinjenom Kraljevstvu - kontrasti između 1976, 2003, 2018 i 2022. godine" na okviru cijelog Odsjeka za Primjenjenu meteorologiju i klimatologiju sa menadžmentom klime", naveo je Sladić.

Kako je poručio, neizmjerno je zahvalan svom supervizoru, dr Richardu Allanu, na nesebičnom zalaganju i svim savjetima tokom izrade svoje disertacije, "koja sve više poprima pozitivne kritike".

"To je bio i cilj - napraviti i utisnuti pečat kvalitetnim radom", zaključio je Sladić.

[Mala, ali opet vrijedna nagrada, ide u malu, ali ponosnu Bosnu i Hercegovinu] Draga rodbino, dragi prijatelji i...

Objavljuje Nedim SladićPetak, 6. listopada 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...