"LUDNICA" U ŠPANIJI: Barcelona najavila povratak Lionela Messija?

Katalonski klub zagolicao je maštu navijačima posebnim postom na Instagramu.

  • Sport

  • 07. Okt. 2023  

  • 0

Lionel Messi, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, ponovo bi mogao zaigrati u dresu Barcelone!

Katalonski klub zagolicao je maštu navijačima posebnim postom na Instagramu. Na njemu se vidi silueta koja podsjeća na Messija na zvjezdanom nebu, a uz objavu su napisali:

- Večeras nebo Blaugrane sija jače nego inače.

Kako pišu španski mediji u Barci smatraju da je moguće u zimskom prijelaznom roku dovesti Messija na posudbu do ljeta ako njegov Inter Miami ne uspije zboriti doigravanje MLS-a. Messijev Inter je trenutno pet bodova izvan zone play-offa u Istočnoj konferenciji, a do kraja osnovnog dijela sezone ostale su mu još tri utakmice.

I u slučaju maksimalnog učinka u preostala tri meča moralo bi se posložiti dosta drugih rezultata da Inter izbori doigravanje. Veliki broj navijača Barce nada se da Miami neće zaigrati u play-offu, a da će njihov ljubimac ponovo zaigrati u dresu u kojem je doživio najsvjetlije trenutke karijere.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...