BRZA POLICIJSKA AKCIJA NA SJEVEROZAPADU BiH: Razbijena kriminalna grupa, uhapšeno...

Nezvanično, današnja privođenja imaju veze sa starim slučajevima.

  • Hronika

  • 11. Okt. 2023  

  • 0

U Bosanskoj Gradišci od ranog jutra traje policijska akcija usmjerena na suzbijanje organizovane kriminalne grupe koja se dovodi u vezi sa trgovinom narkoticima. Provode je službenici lokalne policije, ali i Uprava za organizovani i teški kriminalitet, a evidentno je i prisustvo Žandarmerije.

Iz PU Gradiška su kratko potvrdili da provode aktivnosti, pretrese i privođenja na više lokacija.

Nezvanično uhapšeno je više osoba, a radi se o grupi od oko devet članova.

Inače, u maju ove godine su u Gradišci provedene akcije Wolf, ali i akcija kodnog naziva “Armagedon” u kojoj je pronađeno oko 62 kg skanka.

Nezvanično, današnja privođenja imaju veze sa starim slučajevima.

Nakon završetka akcije, uslijedit će i kriminalistička obrada protiv osumnjičenih za krivična djela "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i ,"Omogućavanje uživanja opojnih droga‘“.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...