STEVANDIĆ UZBURKAO DUHOVE: "Naučit ćemo pameti Denisa Bećirovića i Željka Komšića..."

Zahtjev za održavanje posebne sjednice NSRS uputila je članica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović.

  • Vijesti

  • 17. Okt. 2023  

  • 10

-U petak na posebnoj sjednici NSRS naučit ćemo pameti članove Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića i Željka Komšića i pokazati im da ne mogu donositi odluke kako hoće, poručio je predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić

-Bećirović i Komšić će tad vidjeti, a možda i shvatiti da oni ne mogu poništiti odluke Narodne skupštine Republike Srpske, ali da Narodna skupština može legalno i zakonski poništiti njihove odluke čija vrijednost tada postaje ništavna, napisao je Stevandić na društvenoj mreži X.

Image

Zahtjev za održavanje posebne sjednice NSRS uputila je članica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...