ŽARI I PALI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ima samo 25 godina i uskoro se useljava u predsjedničku palaču...

Konkretno, u jednoj se prilici pojavila uz supruga noseći bijelo odijelo, koje podsjeća na odijelo koje obožava Kate Middleton.

  • Estrada

  • 19. Okt. 2023  

  • 0

Angela Lavinia Valbonesi Acosta Noboa nova je prva dama Ekvadora, ali i popularna influencerica koju trenutno prati gotovo 400.000 ljudi.

Stanovnici Ekvadora izabrali su svog najmlađeg predsjednika u povijesti, 35-godišnjeg Daniela Nobooa, a toplu dobrodošlicu poželjeli su i njegovoj deset godina mlađoj ženi.

25-godišnja Angela Lavinia Valbonesi Acosta Noboa seli se tako u palaču Carondelet zajedno sa svojim suprugom Danielom Noboom i njihovim sinom Alvarom. A dok se ona priprema i službeno postati nova prva dama Ekvadora, svoju karijeru glamurozne influencerice i nutricionistice morat će malo pauzirati.

Među sadržajem koji dijeli na društvenim mreažama su najviše se ističu zdravi recepti i njezine modne kombinacije koje su inspiracija njezinih fanova, a isječci zdravih recepata za grickalice koje radi za svog sina, dok ona svoju inspiraciju pronalazi u stilu pokojne princeze Diane.

"Inspirirana sam Lady Dianom", izjavila je Angela u jednom od intervjua za talijanski list Republica.

Tokom predsjedničke kampanje njezinog supruga Daniela, neki su obožavatelji primijetili sličnosti Angelina načina odijevanja s odijevanjem članova britanske kraljevske obitelji, uključujući Kate Middleton i princezu Dianu.

Konkretno, u jednoj se prilici pojavila uz supruga noseći bijelo odijelo, koje podsjeća na odijelo koje obožava Kate Middleton.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...