ALEKSANDAR VUČIĆ JUTROS OGORČENO PORUČIO: „Moj otac se zove Anđelko Vučić, a ne Fahrudin Musliu!!“

„Niko ne govori o tome što opozicija i njeni mediji rade meni. Naši stručnjaci su izračunali da je 85 posto svih napada u digitalnoj sferi upućeno na moj račun“, kazao je Vučić.

  • Regija

  • 29. Okt. 2023  29. Okt. 2023

  • 8

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je u višečasovnom intervjuu na Televiziju Prva odgovarao na brojne mediske kritike, kao i optužbe svojih opozicionih protivnika. Vučić je rekao da nije dobro što se na plakatima neukusno vrijeđaju lider opozicionih partija, kakav je slučaj sa Pavlom Grbovićem, predsjednikom Pokreta slobodnih građana. Grbovićeva fotografija na kojoj je prikazan u ustaškoj uniformi osvanula je širom Beograda i Srbije.

„Niko ne govori o tome što opozicija i njeni mediji rade meni. Naši stručnjaci su izračunali da je 85 posto svih napada u digitalnoj sferi upućeno na moj račun“, kazao je Vučić.

„Napadaju me da imam ružne usne, ja nisam ništa radio na svojim usnama, za to je kriva moja majka koja me takvog rodila. To je stvar genetike. Optužuju me da mi je otac Fahrudin Musliu. Ja im ovom prilikom poručujem da se moj otac zove Anđelko Vučić, a ne Fahrudin Musliu“, kazao je Aleksandar Vučić.

Fahrudin Musliu je albanski novinar koji je godinama bio zaposlen u Radio Televiziji Srbije, gdje je bila zaposlena i Angelina Vučić, majka predsjednika Srbije.

Svojevremeno je nakon medijskih napisa da je on biološki otac Aleksandra Vučića, Fahrudin Musliu to demantirao.

„Ne poznajem Aleksandra Vučića. Njegova majka mi je bila kolegica, no nikada nismo imali ništa više osim činjenice da smo radili zajedno i bili kolege. Takve izjave su samo spekulacije“, kazao je ranije Musliu.

(SB)     

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...