ĐOKOVIĆ PRED KRAJ JOŠ JEDNE SJAJNE GODINE SVE ŠOKIRAO: "Prekinuli smo saradnju..."

Gotovo je, Đoković je nakon više od deset godina saradnje, zahvalio svojim dosadašnjim menadžeri,a te potvrdio da dalje ide s agentom Markom Maddenom.

  • Sport

  • 02. Nov. 2023  02. Nov. 2023

  • 0

Novak Đoković velikim koracima grabi prema završnici Mastersa u Parizu. No, nakon pobjede nad Argentincem Etcheverryjem, srpski tenisač potvrdio je da prekida saradnju s dosadašnjim menadžerima, Eduardom Artaldijem i Elenom Cappellaro

Gotovo je, Đoković je nakon više od deset godina saradnje, zahvalio svojim dosadašnjim menadžeri,a te potvrdio da dalje ide s agentom Markom Maddenom.

'Istina je. Promijenio sam dio osoblja, menadžeri Eduardo i Elena, koji su bili uz mene više od deset godina, više nisu sa mnom. Naravno, ostajemo prijatelji, ali profesionalno nam se razdvajaju putevi. Okrećem novu stranicu, to je početak, nije lako i bit će nam potrebni mjeseci da pokrenemo novi sistem. Ipak, veselim se onome što dolazi. Neću ulaziti u razloge zašto smo se razišli, ali zajednički smo odlučili da nam se razdvoje putevi i to je to', pojasnio je Đoković bez imalo skrivanja.

Elena se bavila odnosima s javnošću i brinula je o javnom nastupu najboljeg srpskog tenisača. Njih svu dvoje u kontaktu od 2009. godine, a spojio ih je Elenin suprug Artaldi, kada je Đoković potpisao ugovor s poznatim talijanskim brendom Sergio Tacchini kojeg je tada zastupao Eduardo.

Tokom te saradnje, očito su se jako zbližili, te su ostali uz Đokovića i kada je on prestao biti Tacchinjiev 'maneken'. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...