VUČIĆ O OSTAVCI VULINA: "Bilo je pritisaka od kako je stupio na funkciju direktora BIA"

"Aleksandar Vulin mi je i drug i neko s kim sam proveo mnogo vremena, ja razumem njegovu reakciju ali nije otišla njegova glava, niti bilo šta slično“, rekao je Vučić.

  • Regija

  • 03. Nov. 2023  03. Nov. 2023

  • 3

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je gostujući u Nacionalnom dnevniku na TV Pink ostavku Aleksandra Vulina na mjesto direktora Bezbednosno informativne agencije, prenosi Danas.rs.

"Aleksandar Vulin mi je i drug i neko s kim sam proveo mnogo vremena, ja razumem njegovu reakciju ali nije otišla njegova glava, niti bilo šta slično“, rekao je Vučić.

On je dodao da su postojali pritisci na Vulina od tako je stupio na funkciju direktora BIA.

"Svakako su postojali pritisci od kako je imenovan na ovu dužnost, ali mi ga nismo menjali, on odlično zna kako se to kreće i kakve su posledice bile ili kakve bi posledice mogle da budu", izjavio je Vučić.

"Ja ne mogu to dalje da komentarišem, ne samo zato što sam predsednik republike već zato što sam obavezan na čuvanje tajni i o takvim stvarima ne mogu da govorim“, dodao je on.

Vučić se onda zahvalio Vulinu na njegovoj službi.

"Želim da mu se zahvalim na dopriosu koji je dao za očuvanje bezbednosti Srbije , za to da naša zemlja bude samostalna.Što je jedan od psotulata politike koju svi vodimo, kad kažem svi mislim na SNS.“, rekao je predsednik.

Vučić je gostovanje započeo izjavljivajnem saučešća povodom šest meseci od tragedije u „Ribnikaru“ i okolini Mladenovca.

"Danas je 6 meseci od masovnih ubistva, još jedanput bi svim čalovima porodica uputio saučešće, uprkos najvećoj tragediji koja je pogodila Srbiju potrudili smo se da uradimo koliko možemo u razoružanju nacije a zatim u uvođenju nekih mera u povećanju sigurnosti i bezbednsotsi u školama, za našu decu", rekao je Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...