OBJAVLJEN VIDEO BORBI: Brigade Al-Qassam uništile šest izraelskih tenkova i dva oklopnjaka (VIDEO)

Brigade Al-Qassam objavile su video snimak direktnih sukoba s izraelskim snagama u Pojasu Gaze.

  • Svijet

  • 08. Nov. 2023  08. Nov. 2023

  • 0

Vojno krilo palestinska grupa Hamas, Brigade Al-Gassam, saopćilo je da su njihovi borci danas uništili šest tenkova i dva oklopna vozila izraelske vojske u blokiranom Pojasu Gaze, javlja Anadolu.

Brigade Al-Qassam saopćile su da su tri izraelska tenka i dva vojna vozila pogođena protuoklopnim projektilima sjeverno od grada Gaze.

“Još dva tenka uništena su jugozapadno od grada Gaze i još jedan sjeverozapadno od grada Beit Lahia na sjeveru Pojasa Gaze“, navodi se u saopćenju.

Brigade Al-Qassam objavile su video snimak direktnih sukoba s izraelskim snagama u Pojasu Gaze.

Iz izraelske vojske nije bilo komentara na ove tvrdnje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...