POVIJESNI DAN ZA ENGLESKU PREMIJER LIGU: TNT Sports i Premier liga sklopili dogovor, gledatelji će po prvi put moći vidjeti...

Međunarodni odbor nogometnih saveza zasad brani da se one koriste u službenim utakmicama.

  • Show

  • 10. Nov. 2023  

  • 0

Utakmica između Wolverhamptona i Tottenhama, koja se s početkom od 13:30 igra u subotu u sklopu 12. kola Premier lige, bit će povijesna za englesko prvenstvo. Igrači će se prije njenog početka na terenu zagrijavati s kamerama pričvršćenima na majice ispod dresova, a ta snimka bit će emitirana u prijenosu prije susreta.

Ispisat će se time povijest takmičenja, naglašava Daily Mail i piše kako bi sve trebalo izgledati. TNT Sports i Premier liga sklopili su povijesni dogovor, navodi se u tekstu i objašnjava da će po jedan igrač iz oba tima tokom zagrijavanja na sebi imati kameru.

Bit će to premijerno korištenje takve tehnologije na terenima u Premier ligi, a približit će korisnicima iskustvo na sasvim drugačiji način. Igrači Aston Ville i Newcastlea već su odigrali jednu utakmicu s kamerama na sebi, no to je bilo u sklopu turneje po SAD-u. Međunarodni odbor nogometnih saveza zasad brani da se one koriste u službenim utakmicama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...