SLOGA UBJEDLJIVO SAVLADALA IGMAN: PLBiH ima novog najboljeg strijelca

Na startu 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine tim Vlade Jagodića razbio je Igman sa 4:1 i zadržao maksimalan učinak kada su u pitanju domaće utakmice u ovoj sezoni.

  • Sport

  • 11. Nov. 2023  

  • 0

Fudbalere Sloge nije previše poremetilo to što su iz Doboja otišli na zamjenski stadion u Modriču, gdje će biti domaćini sve dok se ne okončaju radovi na hibridnom travnjaku, prenosi Faktor.

Na startu 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine tim Vlade Jagodića razbio je Igman sa 4:1 i zadržao maksimalan učinak kada su u pitanju domaće utakmice u ovoj sezoni.

Sloga je slavila u svih šest domaćih susreta, a u okršaju s Igmanom briljirao je napadač Dejan Vidić koji je postigao hat-trick. Vidić sada ima 10 pogodaka i prvi je strijelac Premijer lige.

Napadač Sloge mrežu Igmana pogađao je u 18., 46. i 54. minuti.

Pogodak za Konjičane postigao je Bojo u 76. minuti, a konačan ishod postavio je Jović četiri minute poslije. I Jović igra sjajnu sezone i na kontu već ima pet golova.

Sloga je peta na tabeli sa 21 osvojenim bodom, Igman je ostao na 15 bodova, što je dovoljno za devetu poziciju.

Od 20.45 sati na Mokrom docu igraju Posušje i Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...