NOVA PROVOKACIJA IZ REPUBLIKE SRPSKE: Skup podrške Miloradu Dodiku pod nazivnom „Granica postoji“ na entitetskoj liniji u…

Skupovi "Granica postoji" od 1. septembra održani su u više gradova i općina.

  • Vijesti

  • 17. Nov. 2023  

  • 3

Skup "Granica postoji", kojim se daje podrška Miloradu Dodiku, bit će održan danas u Modriči.

Kako je najavljeno, skup će se održati danas u 16 sati na entitetskoj liniji u mjestu Skugrić.

Učesnicima će se obratiti predstavnici boračke populacije i organizatori iz SNSD-a.

Skupovi "Granica postoji" od 1. septembra održani su u više gradova i općina.

Prethodni skup održan je u Crnoj Rijeci kod Mrkonjić Grada.

alt

Osim u Mrkonjić Gradu, ovi skupovi su održani u Ljubinju, Jezeru, Novom Goraždu, Pelagićevu, Doboju, na Lapišnici u opštini Istočni Stari Grad, Ribniku, Foči, Oštroj Luci, Vlasenici, Istočnom Novom Sarajevu, Loparama i Nevesinju.

Okupljanja poštovaoca lika i djela Milorada Dodika počela su zbog optužnice protiv Dodika i vršioca dužnosti direktora Službenog glasnika Miloša Lukića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...