JA, ZLATAN: Ibrahimović otkrio veliku tajnu, u kući ima samo jednu sliku...

-Ne bi trebali odrastati u mojoj sjeni, jer su važniji od mene i nikad neće doći u situaciju da će se osjećati drugim ili trećim. Oni su prvi, zaključio je.

  • Estrada

  • 17. Nov. 2023  

  • 0

Nogometaš Zlatan Ibrahimović objasnio je zašto se u njegovom domu ne može pronaći nijedna fotografija njega. Umjesto porodičnih fotografija na Zlatanovom zidu visi samo jedna, a ona ima simbolično značenje.

"Nemam svoje fotografije na zidovima, ali to je moja ideja. U porodici moramo pamtiti odakle sva hrana dolazi, a to je od mojih stopala. To je podsjetnik za sve njih da svaki put kada uđu u moju teretanu vide ta stopala", rekao je bivši nogometaš tokom intervjua s Piersom Morganom.

"Sve što sam rekao važno je da bismo znali odakle je sve došlo i zašto smo tu gdje smo danas. Nema mojih slika, rekla mi je Helena da me je gledala dovoljno. A to je važno i za moju djecu, važno je da me vide kao oca, a ne kao profesionalnog igrača Ibrahimovića. Ne bi trebali odrastati u mojoj sjeni, jer su važniji od mene i nikad neće doći u situaciju da će se osjećati drugim ili trećim. Oni su prvi", zaključio je.

Inače, nakon što je najavio da odlazi u mirovinu, Ibrahimović je u na Instagramu objavio fotografiju svojih stopala, a pretpostavlja se da je na tu fotografiju mislio i u intervjuu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...