LUDNICA U „SUPERPOTJERI“: Vedran nadigrao petero lovaca i osvojio čak…

Vedran je tačno odgovorio na sva postavljena pitanja, dok su lovci netačno odgovorili na dva pitanja.

  • Show

  • 20. Nov. 2023  

  • 0

U novom izdanju showa "Superpotjera" jedini koji je uspio pobijediti svih petero lovaca bio je Vedran Rončević iz Slatine.

Sjajnim je nastupom nadigrao supertim s 27 sekundi prednosti, osvojivši 10.000 eura.

Ekonomist iz Slatine u susjednoj Hrvatskoj Vedran Rončević, treći takmičar u prvom je krugu tačno odgovorio samo na jedno pitanje i osvojio 500 eura. Zaposlen je u banci u IT sektoru. Osvojenim novčanim iznosom prvo bi počastio obitelj i prijatelje. Do sada je već sudjelovao u HRT-ovim kvizovima "Potjeri" i "Milijunašu".

U brzopoteznoj se igri odlučio suprotstaviti timu od petero lovaca za iznos od 10.000 eura i osam sekundi prednosti. Naime, lovci su na svom satu zatražili 52 sekunde.

Vedran je tačno odgovorio na sva postavljena pitanja, dok su lovci netačno odgovorili na dva pitanja.

Krešo nije znao da je Singapur azijski lučki velegrad koji se naziva svjetskom prijestolnicom munja, mislio je da se radi o Šangaju, a Dean je netačno odgovorio na pitanje koje je drveni puhačkininstrument svirao Rudolf Klepač, odgovorio je klarinet, a tačan je odgovor fagot. 



Sa 27 sekundi prednosti Vedran je izvrsnom igrom pobijedio lovce i osvojio 10.000 eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...