KO SE ZADNJI SMIJE…: Advokat nadigrao četvero lovaca u „Superpotjeri“ i kući odnio ogroman iznos…

U Potjeri ste pobijedili jednog lovca, sada njih četvero. Bili ste izvrsni, kazao je voditelj Joško Lokas. 

  • Show

  • 01. Apr. 2024  

  • 0

Izvrsnom igrom Marin Curić nadigrao je četvero lovaca i osvojio 10.500 eura u novom izdanju Superpotjere.

Jedini natjecatelj koji je u ovoj emisiji pobijedio lovce bio je odvjetnik Marin Curić iz Cavtata, koji živi i radi u Zagrebu. Osim na kvizovima.

U nadmetanje s lovcima, Marin je ušao s 1000 eura. U drugom krugu igrao je protiv njih četvero - Kreše, Morane, Svena i Mladena, za 10.500 eura i 24 sekunde prednosti. Razboritim izborom među ponudama lovaca i izvrsnom igrom ostvario je svoju želju - utrostručio je iznos osvojen u Potjeri, a novac namjerava utrošiti na putovanje u New York kako bi posjetio prijatelja s faksa. Na kraj dvoboja Marinu je ostalo još deset sekundi.

U brzopotezoj igri Marin je netačno odgovorio na tri pitanja, a lovci na jedno. Natjecatelj nije znao da je apfelmus pire od jabuke, da se testovi inteligencije normiraju prema prosječnom rezultatu koji iznosi 100 te da se izbori za Europski parlament održavaju svakih pet godina. Krešo je netačno odgovorio da su u engleskoj Premijer ligi 19 od zadnjih 30 izdanja osvojili klubovi iz Londona - tačan odgovor bio je klubovi iz Manchestera.   

Sven Marcelić, Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Mladen Vukorepa i Dean Kotiga, Foto: Superpotjera/HRT

- Došli ste po 10.500 i osvojili ste ih. U Potjeri ste pobijedili jednog lovca, sada njih četvero. Bili ste izvrsni, kazao je voditelj Joško Lokas. 


Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...