„TO JE POLITIČKI KRAJ PLENKOVIĆA, TREBA IH METLOM POČISTITI…“: Pogledajte zašto Ivica Todorić želi biti premijer BiH

Za kraj je prokomentirao i narednu superizbornu godinu u Hrvatskoj.

  • Regija

  • 22. Nov. 2023  22. Nov. 2023

  • 1

Na pitanje kakav će biti njegov odnos prema BiH, ako pobijedi na izborima, Ivica Todorić za FTV odgovara:

„Ovo što se danas dešava, međunacionalni sukobi, to je ogromna šteta, duboko sam uvjeren da BiH ima velikih šansi za razvoj. Svaki narod ima interese u takvoj državi da živi. Ja ću otići kod svakoga - premijera, predsjednika - sjesti, pokušat ću im otvoriti oči kolike su prilike. Jako bih volio biti premijer BiH. Tamo imate više politički nego ekonomski život za građane“, rekao je Todorić.

Za kraj je prokomentirao i narednu superizbornu godinu u Hrvatskoj.

„To je politički kraj Plenkoviću. Treba ih metlom počistiti, treba stvoriti odgovornost prema vladavini prava, zakonu, građanima“, zaključio je Todorić.

Od 34. minuta pogledajte šta je sve Todorić rekao o politici HDZ-a i njegovoj želji da bude premijer BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...