IVICA TODORIĆ U NEVJERICI NAKON POTEZA HDZ-a: „Drsko, jadno i nisko. Pokušali su mi plagirati čitav izborni…“

"Uvjeren sam da Hrvatski građani neće nasjesti na još jedan, u zadnji tren sklepan pamflet Plenkovićeve samohvale", poručio je on.

  • Regija

  • 08. Mar. 2024  

  • 0

Ivica Todorić oglasio na Facebooku gdje je optužio HDZ da su pokušali plagirati izborni program njegove stranke Zajedno Hrvatska!

U objavi je jasno naveo kako smatra da je HDZ, koji proziva druge da prepisuju slogane bivših političara, pokušao plagirati cijeli izborni program njegove stranke. Tvrdi da su shvatili da im to neće proći pa su svoj izborni program krenuli pisati ispočetka.

Za to je, prema njegovim riječima, angažirana "duboko kompromitirana Nina Obuljen-Koržinek, osoba koja je mjesecima predmet istraga europskih istražitelja".

alt

-Dakle, HDZ, koji drsko, jadno i nisko proziva druge da prepisuju slogane njihovih bivših političara, pokušao je plagirati čitav Izborni program stranke Zajedno Hrvatska!

"Uvjeren sam da Hrvatski građani neće nasjesti na još jedan, u zadnji tren sklepan pamflet Plenkovićeve samohvale, pisan od strane osoba pod ozbiljnom sumnjom na izvršenje koruptivnih djela, da će izaći na izbore u velikom broju i jednom za svagda razmontirati tu interesnu hobotnicu koja se samo na papiru naziva političkom strankom", stoji u objavi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...