"OVO JE KATASTROFA": Pokrenut apel za majku i dijete iz BiH koji nemaju toalet, a kuća samo što im se nije srušila (VIDEO)

"Molim ovom prilikom sve ljude u Bosni i Hercegovini koji hoće i mogu da se pomogne, a oni koji neće da pomognu molim da ne komentarišu ništa glupo", izjavio je Admir Omerčević.

  • Društvo

  • 25. Nov. 2023  25. Nov. 2023

  • 0

Državljanin BiH Admir Omerčević pokrenuo je apel za pomoć porodici koja živi u selu Purac kod Turbeta. Riječ je o porodici u kojoj živi samohrana majka i 10-godišnja kćerka, piše Crna-hronika.info.

Kako Admir kaže, porodica mu se sama javila, i tražila pomoć u vidu koze.

“Pošli smo ja i moj prijatelj Kerim da vidimo ovu porodicu. I kad smo došli imali smo šta i vidjeti. Ova žena i ovo dijete u jako jako lošim uvjetima. Ovo je katastrofa. Vidite samo kuću kako izgleda u kakvim uslovima borave i žive. Pogledajte. Curica ima oko 10-tak godina, ne ide ni u školu jer ne može nikako. Oni nemaju ni kupatila, nemaju ni vanjskog wc-a. Ovu kuću treba podhitno renovirati jer samo što se nije srušila.

Molim ovom prilikom sve ljude u Bosni i Hercegovini koji hoće i mogu da se pomogne, a oni koji neće da pomognu molim da ne komentarišu ništa glupo", izjavio je Admir Omerčević.

Ukoliko želite pomoći, javite se Admiru na Facebook-u.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...