IZDANJE BEZ GREŠKE: U senzacionalnoj haljini Kate Middleton sve je ostavila bez daha (FOTO)

Poput prave princeze, Kate je sve opčinila u glamuroznom izdanju u kojem se pojavila u Londonu.

  • Žena

  • 02. Dec. 2023  

  • 0

I dok britansku, ali i svjetsku javnost potresa skandal oko bombastične knjige "Endgame", u kojoj je autor Omid Scobie iznio niz ozbiljnih optužbi za rasizam na račun kralja Charlesa, ali i Kate Middleton, lijepa supruga princa Williama izazvala je pomutnju svojim najnovijim pojavljivanjem.

Poput prave princeze, Kate je sve opčinila u glamuroznom izdanju u kojem se pojavila u Londonu na događanju pod nazivom Royal Variety Performance.   Zgodna brineta za ovu je priliku odabrala senzacionalnu haljinu u upečatljivoj nijansi plave, a koja je u prvi plan istaknula njezinu vitku figuru. 

Riječ je o kreaciji Destiny brenda Safiyaa uskog kroja te sa zanimljivim rasporkom na dugim rukavima i naglašenih ramena, a koja se pokazala odličnim izborom za svečanu priliku. Look bez greške nadogradila je clutchem Jenny Packhamjedne od svojih omiljenih dizajnerica, stiletticama od brušene kože Gianvita Rossija i naušnicama pristupačnog brenda JCrew.

Odličnu modnu kombinaciju pratila je chic frizura s prepoznatljivim krupnim uvojcima i trendi 'zavjesa' šiškama, koje Kate sjajno pristaju, kao i večernji make up. Princ William izgledao je elegantno u crnom smokingu i ponašao se kao savršeni džentlmen dok je pružao ruku svojoj supruzi prilikom dolaska na crveni tepih, prenosi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...