MIJATOVIĆ POSLAO PORUKU PARTIJSKIM DRUGOVIMA: "Nermin vam obezbijedio pozicije pa vas pjesma ponijela, gori od SDA i Bakira postajete"

"Drugovi sa manitim Dodikom i njegovim hobitima se takmičite u ludilu?"

  • Mini market

  • 02. Dec. 2023  02. Dec. 2023

  • 12

Federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta i potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović oglasio se na društvenim mrežama oštrom porukom pojedinim stranačkim kolegama.

Između ostalog, poručio je da mu nije problem podnijeti ostavku na ministarsko mjesto, ali nije precizirao kome je poruka upućena, osim da se radi o članovima SDP-a.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Drugovi, je l' toliko vlast pomela pamet? Drugovi, Bosna i Hercegovina od Jadrana do Save, od Drine do Une, jesmo li zaboravili to.

Drugovi, Nermin (Nikšić) vam obezbjedio pozicije pa vas pjesma ponijela, gori od SDA i Bakira postajete.

Drugovi sa manitim Dodikom i njegovim hobitima se takmičite u ludilu? Drugovi ili se vratite SDP-u ili da se rastajemo, ja sam jednom podnio ostavku na ministarsko mjesto, nemam problem da to drugi put uradim!

Drugovi, mi smo partija mira ne rata, nismo mi ni Dodik ni Bakir! Drugovi, ljudski upozoravam, a Dodiku i hobitima kratka poruka MARŠ U PM", naveo je na Facebooku ministar Mijatović.

DRUGOVI JEL TOLIKO VLAST POMELA PAMET? Drugovi, Bosna i Hercegovina od Jadrana do Save, od Drine do Une, jesmo li...

Objavljuje Vojin MijatovicSubota, 2. prosinca 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...