BJESNI RAT NA BLISKOM ISTOKU: Procurio snimak Hamasovog udara na Izraelsku vojsku, oglasi se glasnogovornik militantne grupe…

U međuvremenu pojavio se snimak Hamasa iz Gaze.

  • Evropa

  • 11. Dec. 2023  

  • 0

Glasnogovornik Hamasa Abu Obaida je kazao: „Naši mudžahedini su u roku od 10 dana uspjeli potpuno ili djelomično uništiti više od 180 vozila IDF-a, uključujući tenkove.

Neprijatelj je zakazao u borbenim smjerovima i padat će sve dok traje njegova agresija i dok njegovo razočaranje postaje sve složenije“, kazao je on u obraćanju za javnost.

U međuvremenu pojavio se snimak Hamasa iz Gaze. Snimka uključuje korištenje bespilotnih letjelica od strane Hamasovih snaga nakon dugo vremena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...