"SJEĆATE LI SE ERIKA LARSONA?": Oglasila se Amela Mehmedagić Šehović nakon što je završila na američkoj "crnoj listi"

Nove sankcije odnose se na zabranu ulaska sankcioniranima u Sjedinjene Američke Države.

  • Mini market

  • 12. Dec. 2023  12. Dec. 2023

  • 2

Amela Šehović, supruga Osmana Mehmedagića, oglasila nakon što su ona i njen suprug, zajedno sa bivšom tužiteljicom Dianom Kajmaković, završili na američkoj "crnoj listi".

Nove sankcije odnose se na zabranu ulaska sankcioniranima u Sjedinjene Američke Države.

Amela Šehović Mehmedagić prokomentirala je ovu situaciju na društvenim mrežama.

“Sjećate li se Erika Larsona? To je onaj što ga je američka ambasada po hitnom postupku iz BiH vratila u SAD-e jer je teško kompromitovan.

Iako se iz ambasade često oglašavaju po razno raznim pitanjima, nikad građanima ove zemlje nisu objasnili šta je to tako strašno učinio Larson i ko je tražio da se isti momentalno otpremi iz BiH.

E sad je taj isti Larson raspodijeljen na mjesto sa kojeg odlučuje ko će se naći na američkoj crnoj listi”, napisala je Amela Mehmedagić Šehović.

Sjećate li se Erika Larsona? To je onaj što ga je američka ambasada po hitnom potupku iz BiH vratila u SAD-e jer je...

Objavljuje Amela Šehović MehmedagićPonedjeljak, 11. prosinca 2023.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...