BURNO U SARAJEVU: Razbijen izlog pekare "Manja" kontroverznog banjalučkog poduzetnika Saše Trivića, oglasila se policija…

Trivić je od ranije poznat po svojim kontroverznim i skandaloznim izjavama, veličanju ratnih zločinaca i negiranja genocida u Srebrenici.

  • Vijesti

  • 23. Dec. 2023  23. Dec. 2023

  • 13

Izlog pekare "Manja" razbijen je u Ulici Koševo u Sarajevu, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Izlog je razbijen noćas i ovo je četvrti slučaj ove sedmice oštećenja izloga u Sarajevu na pekarama banjalučkog lanca "Manja".

Uviđaj je u toku, a iz policije su najavili da će više informacija biti poznato nakon njegovog završetka.

Prije dva dana oštećeni su izlozi na pekarama na dvije lokacije u općini Novo Sarajevo i jednoj u općini Novi grad.

Vlasnik lanca pekara "Manja" je Saša Trivić nedavno je ponovo imao skandalozne komentare na društvenim mrežama spominjući Srebrenicu što je izazvalo revolt kod bh. građana.

SKANDAL NA TWITTERU PONOVO U REŽIJI VLASNIKA 'MANJE': Banjalučki pekar  Srbijancima prijeti - Srebrenicom | Slobodna Bosna

Trivić je od ranije poznat po svojim kontroverznim i skandaloznim izjavama, veličanju ratnih zločinaca i negiranja genocida u Srebrenici.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...