KRVAVI OBRAČUN U SLOVENIJI: Nakon tuče, sijevali i noževi, smrtno stradao državljanin Bosne i Hercegovine…

Istražni sudija naložio je obdukciju na osnovu koje će biti poznat uzrok smrti.

  • Hronika

  • 24. Dec. 2023  

  • 0

Državljanin BiH i državljanin Slovenije preminuli su u Črnomlju nakon tuče u kojoj su jedan drugog izboli noževima, javila je Radio-televizija Slovenije.

Tuča se dogodila u jednoj stambenoj zgradi u Črnomlju, a policija iz Novog Mesta je saopćila da su jedan drugom nanijeli takve povrede da su preminuli na licu mjesta.

RTV Slovenije navodi da su dvojica muškaraca imali 55 i 63 godine i da su živjeli u istoj kući u susjednim stanovima. O svemu su obaviješteni i istražni sudija i okružni državni tužilac. Istraga se nastavlja i utvrđuju sve okolnosti.

Istražni sudija naložio je obdukciju na osnovu koje će biti poznat uzrok smrti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...