SARAJEVSKI REPER RIZIKOVAO ŽIVOT: Cunami nastupao sinoć na splavu koji je potonuo u Beogradu

U publici je bio velik broj tinejdžera, a kako su svjedoci ispričali sve je počelo tučnjavom između gostiju i osiguranja. Potom su mnogi u panici skakali u vodu.

  • Estrada

  • 24. Dec. 2023  

  • 1

Sinoć je potonuo beogradski splav "Kartel" tokom koncerta sarajevskog repera Emina Hadžajlića - Cunamija.

Reper tokom večeri objavljivao snimke koncerta na svom Instagramu, a na kojima se može vidjeti kako je splav prepun, javlja Klix.ba.

U publici je bio velik broj tinejdžera, a kako su svjedoci ispričali sve je počelo tučnjavom između gostiju i osiguranja. Potom su mnogi u panici skakali u vodu.

Sve raspoložive jedinice Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije spašavale su mlade, pretežno maloljetne osobe, koje su se zatekle na splavu "Kartel", koji je u 00:50 sati po ponoći počeo da tone.

Na terenu je bilo 25 vatrogasaca sa šest vozila i Specijalističkim timom za spašavanje i rad na vodi. Kad su došli na mjesto nesreće su utvrdili da splav tone i evakuirali 30 ljudi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...