NIKADA TO SRBIJA I HRVATSKA NE BI URADILE: Hana Hadžiavdagić zgrožena jer Cetinski pjeva za godišnjicu ZOI-ja

Čini se da izbor Tonyja Cetinskog koji će nastupiti na ovoj godišnjici nije svima sjeo.

  • Show

  • 08. Jan. 2024  

  • 1

Idućeg mjeseca se obilježava 40. godišnjica održavanja Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, a tim povodom organiziran je i koncert Tonyja Cetinskog ispred Vječne vatre.

Direktor Turističke zajednice KS Haris Fazlagić i ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda na svojim Facebook profilima najavili su koncert hrvatskog muzičara.

'Obilježavanje 40.godina od održavanja ZOI 84 i poklon našem gradu, građanima i turistima. Sarajevo je opet centar Evrope i svijeta u svakom smislu kako davne 1984. godine tako i danas. Dobrodošli', poručili su. 

Koncert će se održati 10. februara od 20 sati.

No čini se da izbor Tonyja Cetinskog koji će nastupiti na ovoj godišnjici nije svima sjeo.

Među prvima se oglasila influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković

Njenu objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti:

'Baš me zanima da li bi itko iz Srbije ili Hrvatske za ovakvo dešavanje pozvao pjevača koji nije iz njihove zemlje… evo odgovorit ću vam - NIKADA! Pored toliko mladih perspektivnih pjevača iz BiH i živućih legendi ti zoveš nekoga 'sa strane' za obilježavanje 40god. ZOI-a?! Šta je s glavom??? NO COMMENT!!!

P. S. Manifestacija jest bila ExYu ali u BiH treba narod da se osvijesti da ta ista Yuga u regionu nikoga više ne zanima i da svako ima svoju državu koju voli više od svega, pogotovo ZOI-a od prije 40 godina i da SAMO BIH financira taj koncert 10.01. Hvala', poručila je influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković.

 

Radiosarajevo.ba

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...