TARIK FILIPOVIĆ IZNENADIO SVE: Glumac iz Zenice objavio fotografiju s opasnom životinjom, pa se našalio…

Glumac i voditelj na Instagramu se pohvalio fotografijama na kojima pozira s opasnom životinjom.

  • Estrada

  • 09. Jan. 2024  

  • 0

Tarik Filipović i njegova supruga Lejla Filipović otputovali su u Dubai kako bi proslavili 16. godišnjicu braka, a na putovanje su poveli i svoje sinove Armana i Dinu.

Glumac i voditelj na Instagramu se pohvalio fotografijama na kojima pozira s opasnom životinjom.

Tarik je za uzicu držao geparda, pa napisao sljedeće:

"Paša mu je ime… ovom predivnom primjerku ''acinonyx jubatusa''… geparda… 110 km/h u 3 sekunde… ali tom brzinom može trčati samo 400 m a nakon toga se umara… e tu sam mu nabio komplekse… uz to sam tri puta teži od njega i imam veću glavu… zato me i ne gleda… zavist… u ovom dijelu svijeta kažu ''ljubomoran k''o gepard', našalio se Tarik uz fotografije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...