DNO DNA: Opskurni Baja Mali Knindža glavna zvijezda Dodikovog seljačkog teferiča, objavio pjesmu "Republiko Srpska"

Ove godine ukazana mu je velika čast da nastupi kao najveća "zvijezda" na Dodikovom derneku povodom obilježavanja neustavnog Dana Republike Srpske.

  • Kultura

  • 09. Jan. 2024  

  • 8

"Republiko Srpska, majko naša, neka te čuva bog, zemljo mala srca velikog". Riječi su pjesme Mirka Pajčina, poznatijeg kao Baja Mali Knindža.  

Pjesma čiji je spot rađen u produkciji RTRS-a, znak je da je plaćena novcem poreskih obveznika u tom entitetu, pa tako i Bošnjaka i Hrvata.

Inače, opskurni pjevač Baja Mali Knindža poznat je kao šatorski zabavljač koji eksteremnim nacionalističkim kičerajem zabavlja goste na seoskim šatorskim zabavama i svadbama.

Kako je Dodik uživao na koncertu Baje Malog Knindže u šatoru svog kuma

Ove godine ukazana mu je velika čast da nastupi kao najveća "zvijezda" na Dodikovom derneku na Trgu Krajine u Banjoj Luci povodom obilježavanja neustavnog Dana Republike Srpske.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...