KAKVA BLAMAŽA PREMIJERKE SRBIJE ANE BRNABIĆ: Društvene mreže je ismijavaju (FOTO)

Fotografija je ubrzo postala viralna

  • Regija

  • 21. Jan. 2024  

  • 2

Premijerka Srbije Ana Brnabić predstavljala je plan vlade ove zemlje do 2027. godine, ali je posebnu pažnju privukla mala 'promjena' u medijskom naslovu, prenosi Radiosarajevo.ba.

Naime, Ana Brnabić je predstavila plan 'Srbija 2027', a jedan medij iz ove zemlje je tu vijest prenio uz njenu izjavu: "Cijeli svijet će gledati u nas za tri godine, i pitat će se kako smo pobijedili mnogo veće zemlje."

Na društvenim mrežama se ubrzo pojavio 'korigovani' naslov, gdje je pisalo: "Cijeli svijet će gledati u nas za tri godine, i pitat će se da li smo normalni?"  

Ova fotografija je ubrzo postala viralna, a svoj komentar je dao i poznati novinar i književnik Dragan Bursać. 

"Konačno Anči da kaže nešto pametno! Inače, svijet se ovo pita jedno par vijekova", napisao je Bursać na svom Facebook profilu. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...