LJUBAV PONOVO CVJETA: Legendarni hrvatski fudbaler nakon razvoda se pomirio sa bivšom suprugom

"Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni", potvrdila je Leonarda

  • Show

  • 30. Jan. 2024  

  • 0

Bivša manekenka Leonarda Boban i legendarni nogometaš Zvonimir Boban uvijek su ostavljali dojam skladnog para pa je mnoge iznenadila vijest kad su prije tri godine odlučili svatko krenuti svojim putem. No, kako doznaje Story, sada su ponovno zajedno!

"Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni", potvrdila je Leonarda.

Par se razveo prije tri godine, nakon 28 godina braka. Svoju intimu uvijek su skrivali od očiju javnosti pa je mnoge zatekla vijest da zlatni par domaće scene više ne dijeli istu adresu. Legendarni Vatreni nikada se nije prestao brinuti o ženi i djeci jer se službeno nisu razveli.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...