POBJEDA U GOSTIMA: Arsenal upisao siguran trijumf protiv Nottingham Forresta

Na City Groundu večeras je trijumf odnijela ekipa Arsenala koja je slavila rezultatom 0:2.

  • Sport

  • 30. Jan. 2024  

  • 0

Večerašnjom utakmicom u Nottinghamu otvoreno je 22. kolo Engleske Premier lige.

Na City Groundu večeras je trijumf odnijela ekipa Arsenala koja je slavila rezultatom 0:2.

Fudbaleri Mikela Artete dominirali su kompletnu utakmicu, a do prvog pogotka stižu u 65. minuti.

Gabriel Jesus (Arsenal) je primio loptu u šesnaestercu nakon pasa Zinchenka, brzo reagirao i bez problema poslao loptu u mrežu nisko po sredini gola za 0:1.

Nastavili su sa dominacijom nakon prvog pogotka, te sedam minuta poslije dolaze do drugog pogotka. Bukayo Saka (Arsenal) je primio loptu unutar šestnaesterca nakon pasa Gabriela Jesusa, reagirao je brzo i zakucao loptu nisko unutar lijeve stative za 0:2.

Pred sami kraj susreta domaćin gotovo iz ničega uspio je stići do pogotka, Gabriel Montiel je asistirao, a poraz je ublažio Awoniyi pogotkom u 89. minuti za konačnih 1:2.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...