PORODICA BDIJE NAD SLAVNIM GLUMCEM: Demi Moore otkrila nove detalje o stanju Brucea Willisa

Mislim da je, gledajući sve, on zapravo jako dobro - rekla je Demi

  • Show

  • 02. Feb. 2024  

  • 0

Iako su se Bruce Willis i Demi Moore razveli prije više od 20 godina, ostali su bliski, a glumica je tijekom promocije svoje nove serije Feud: Capote vs. The Swans podijelila novosti o Willisovom zdravlju.

"Mislim da je, gledajući sve, on zapravo jako dobro. Reći ću ono što govorim i svojoj djeci, a to je da je važno biti uz njega", rekla je Moore tijekom gostovanja u emisiji Good Morning America.

Iako su se razveli još davne 2000., Bruce Willis i Demi Moore ostali su u jako dobrim odnosima, ponajviše zbog tri kćeri koje su dobili tijekom 13-godišnjeg braka - Rumer, Scout i Tallule.

     View this post on Instagram           

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Podsjetimo, u ožujku 2022. godine Bruceova je obitelj objavila da mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija (FTD), neuobičajen oblik demencije koji uzrokuje pogoršanje ponašanja, osobnosti i govora. 

Nedavno je izvor blizak obitelji glumca naveo da obitelj strahuje koliko mu je još ostalo života. "Bruce ima dobrih i loših dana, ali u posljednja dva mjeseca bilo je puno više loših dana nego dobrih", rekao je izvor za US Weekly. Da je glumcu bolest napredovala, rekao je ranije Glenn Gordon Caron, koji ga je posjetio.

"Moj osjećaj je da on samo prve tri minute razgovora zna tko sam. Ne priča više, nekada je bio strastveni čitač, a sada je od toga odustao. Sve te jezične vještine više mu nisu dostupne. Kad ste s njim, znate da je on Bruce i zahvalni ste što je tu, ali nema u njemu više radosti življenja", rekao je.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...