SUPRUGA KANYE WESTA PONOVO ŠOKIRALA: Na zabavu došla skoro potpuno gola, ljudi je u čudu gledali (VIDEO)

Ovaj put sve prisutne šokirala je šepureći se u žutosmeđem bodiju

  • Show

  • 13. Feb. 2024  13. Feb. 2024

  • 0

Supruga Kanyea Westa, 29-godišnja australska dizajnerica Bianca Censori, na zabavi koju je kontroverzni 46-godišnji reper u Las Vegasu organizirao nakon nedjeljnog Super Bowla pojavila se skoro pa gola.

Ovaj put sve prisutne šokirala je šepureći se u žutosmeđem bodiju u kojem je pokazala apsolutno sve - i gole grudi i stražnjicu.

No sudeći po fotografijama i snimkama s društvenih mreža, Bianca se odlično zabavila plešući s prijateljima, a na negativne komentare koje redovito dobiva na račun svoje garderobe već je, u to su se uvjerili svi, odavno "oguglala".

image  

- Daj se više pokrij, nije te nimalo ugodno gledati! Ovo je potpuno izmaklo kontroli - zgražali su se korisnici društvenih mreža.

Kanye je zabavu održao povodom objavljivanja svog novog albuma "Vultures". Isti je navodno zamišljen kao trilogija, s tim da je drugi dio najavljen za ožujak, a treći se očekuje u travnju. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...