NEĆE MOĆI OVE NOĆI: U hrvatskom gradu zabranjen koncert Aleksandre Prijović, gradonačelnik u problemima...

Podsjetimo, Prijović je rasprodala pet zagrebačkih Arena u decembru prošle godine.

  • Show

  • 13. Feb. 2024  

  • 0

Pjevačica Aleksandra Prijović, koja je u Zagrebu i Osijeku rasprodala pet koncerata, navodno je trebala nastupiti i u Zadru, no njezin nastup nije dozvolio tamošnji gradonačelnik Branko Dukić, piše Index.

Kako Index doznaje, Dukić je odbio organizatore koncerta s tvrdnjom da ''nema slobodnih termina'' u dvorani Krešimir Ćosić. Ipak, portal dodaje kako će se od marta do maja tekuće godine održati tri estradna spektakla te su time najavili koncerte Severine, Jelene Rozge i skupine Lord of the Dance, uz sportska događanja, što bi značilo da za nastup datuma ima.

Aleksandrin tim i organizatori komentare na ovu temu nisu dali, a gradonačelnik također nije odgovorio.

Inače, još prošle godine Zadarski list pisao je da postoji interes za njezin koncert i da se njegovo održavanje planira u 2024. godini.

Podsjetimo, Prijović je rasprodala pet zagrebačkih Arena u decembru prošle godine, a sada će pet večeri zaredom nastupiti u Gradskom vrtu u Osijeku. Koncerti su 13., 14., 15., 17., i 18. februara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...