I HEJTERI SU SE JAVILI: Ovu objavu Selene Gomez lajkalo je deset miliona ljudi za manje od jednog dana

Neki hejteri pisali su kako Benny nije dovoljno dobar za Selenu i nisu zadovoljni njenim odabirom, a ona im je odbruslia. "Oh dušo, bila sam na terapiji od svoje 18. godine. Znam šta je najbolje za mene i borit ću se dok ne dobijem ono što zaslužujem. Cijenim tvoje pogrešno mišljenje, ali rastem".

  • Show

  • 13. Feb. 2024  13. Feb. 2024

  • 2

Pjevačica i glumica Selena Gomez objavila je fotografije sa svojim dečkom, producentom i tekstopiscem Bennyjem Blancom i oduševila je internet.

"Moj najbolji prijatelj", napisala je u opisu četiri fotografije s Bennyjem. Objava je dobila više od deset milijuna lajkova u svega 19 sati, a obožavatelji su presretni zbog Selene.

"Predivni ste zajedno", "Tako sam sretna zbog tebe", "Moj najdraži par", "Drago mi je da si sretna, zaslužuješ cijeli svijet", samo su neki od tisuću komentara.

Selena je potvrdila vezu s producentom krajem prošle godine, kada je otkrila da se viđaju već šest mjeseci. Tada je rekla da je on "najbolja stvar koja joj se dogodila".

"On je još uvijek bolji od bilo koga s kim sam ikad bila. Činjenice. Ponašao se prema meni bolje nego prema bilo kojem ljudskom biću na planetu", rekla je tada. Njih dvoje zajedno su radili na pjesmi I Can‘t Get Enough iz 2021. i od tada su bliski. 

Neki hejteri pisali su kako Benny nije dovoljno dobar za Selenu i nisu zadovoljni njenim odabirom, a ona im je odbruslia. "Oh dušo, bila sam na terapiji od svoje 18. godine. Znam šta je najbolje za mene i borit ću se dok ne dobijem ono što zaslužujem. Cijenim tvoje pogrešno mišljenje, ali rastem", napisala je nedavno.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...