MARIJA I IVAN U BRAKU PLEŠU ČAK 70 GODINA ZAJEDNO: “Izabrao sam prvo suprugu, a poslije motore”

Marija i Ivan u braku plešu čak 70 godina zajedno, a Ivan se prije 70 godina izborio za Marijinu ljubav protiv teške konkurencije.

  • Show

  • 14. Feb. 2024  

  • 0

Zvuči bajkovito, ali neke su ljubavi uistinu vječne. Dugovječni bračni parovi u Osijeku i Vukovaru koji slave svoj zlatni pir, 50 godina u braku i ljubavi, obnovili su svoje zavjete, zakleli se u ljubav i uz ruže zaplesali uz svoju omiljenu pjesmu.

Marija i Ivan u braku plešu čak 70 godina zajedno, a Ivan se prije 70 godina izborio za Marijinu ljubav protiv teške konkurencije.

“I Marko Koprtlja, stid ga bilo! S njim je radio kod mog tate. I on je bio kandidat. Njih dvojica, koji će me dobiti”, prisjetila se Marija Bertok i dodala kako je supruga odabrala jer je bio “najljepše obučen”.

Znao je Ivan dobro zašto je prije 70 godina obukao svoje najljepše odijelo.

“Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije. Ja volim motore, izabrao sam prvo suprugu, a poslije motore”, rekao je Ivan, piše Dnevnik.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...