NIKO NE VJERUJE DA JE OVO ISTINA: Procurila rijetka fotografija sestre Josipe Lisac, brojni komentari na društvenim mrežama

Izazvala iznenađenje svojih pratitelja.

  • Estrada

  • 15. Feb. 2024  

  • 0

Legendarna pjevačica Josipa Lisac slavi 74. rođendan i tim je povodom na profilu na Instagramu objavila svoju fotografiju iz mladosti, na kojoj pozira sa samo 14 godina, a na kojoj je već tada nalikovala svojoj mlađoj sestri Mirjani za koju rijetki znaju kako izgleda.

Josipa i Mirjana su jako bliske i povezane, no sestru pjevačke dive u javnosti imamo priliku tek povremeno vidjeti, možda na nekom događanju, pa je fotografija na kojoj se vidi koliko nalikuju jedna drugoj izazvala veliki interes javnosti.

Nju je svojevremeno na svom profilu na Instagramu objavila Josipa i to prije četiri godine, pa izazvala iznenađenje svojih pratitelja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...