RAZNJEŽILA FANOVE: Hilary Swank prošle godine u 49. godini rodila blizance, a sad otkrila... (FOTO)

Američka glumica blizance je dobila sa suprugom Phillipom Schneiderom za kojeg se vjenčala 2018. godine.

  • Show

  • 15. Feb. 2024  

  • 0

Oskarovka Hilary Swank prošle je godine u 49. godini rodila blizance. Sada je otkrila i njihova imena te raznježila obožavatelje simpatičnom fotografijom.

Glumica je slikala desetomjesečne blizance kako sjede na plaži, a u pijesku iza njih je s listićima ispisala: 'Aya i Ohm'. 

"Čeka me naporna sedmica puna talk show emisija u kojima ću pričati o svom novom filmu, ali shvatila sam da je bolji dan da prvo sa svima vama podijelim imena svoje dvije male ljubav! Hvala što ste ovdje! Sretno Valentinovo. Usput, ko još ima bebe koje misle da je pijesak jestiv?", napisala je glumica.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...