TARIK GA JE BLIJEDO GLEDAO: Turistički radnik u "Milijunašu" odustao na pitanju za 18.000 eura, osvojio je...

Razmišljao je čak i o pozivu, ali na kraju je ponudio odgovor pod D - Bosuta koji mu je donio 5.000 eura.

  • Show

  • 16. Feb. 2024  

  • 0

U novom izdanju kviza "Tko želi biti milijunaš?" nastavljač iz prethodne emisije Dario Otašević zaustavljen je na dvanaestom pitanju iz književnosti, odustao je i otišao s 10.000 eura. 

Dario Otašević iz Zagreba u prošloj je emisiji tačno odgovorio na devet pitanja i osvojio 2.500 eura. Diplomirani je novinar koji dugi niz godina radi u turizmu. Na raspolaganju ima džoker "zovi" i "pola-pola".

Na desetom pitanju trebao je odgovoriti većina toka koje je rijeke u Hrvatskoj: Neretve, Mure, Dunava ili Bosuta.

Zatražio je džoker "pola-pola" nakon čega su ostali odgovori B - Mure i D - Bosuta.

Razmišljao je čak i o pozivu, ali na kraju je ponudio odgovor pod D - Bosuta koji mu je donio 5.000 eura.

 Dario Otašević, Foto: Tko želi biti milijunaš?/HRT

Na jedanaestom pitanju tražio se odgovor na to tko je upoznao razbojnika Butcha Cassidyja, književnika Hermanna Hessea i pilota Manfreda von Richthofena? Ponuđeni su odgovori A - Mister No, B - Corto Maltese, C - Veliki Blek i D - Martin Mystère.

Nije znao odgovor i odlučio se za poziv. Džoker mu je sa sigurnošću od 95 % ponudio odgovor pod  B - Corto Maltese. Prihvativši njegov savjet osvojio je 10.000 eura.

 Dario Otašević, Foto: Tko želi biti milijunaš?/HRT 

Za iznos od 18.000 eura upitan je kojim djelom započinje Vernov romaneskni ciklus "Neobična putovanja"? U ponudi su bili odgovori A - Pet tjedana u balonu, B - Put na Mjesec, C - Put oko svijeta za 80 dana i D - Put u središte Zemlje. 

S obzirom na to da je džokere sve iskoristio, a odgovor nije znao, odmah je odustao i uzeo iznos od 10.000 eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...