"S VAŠIM MOZGOM NEŠTO NIJE U REDU": Selma Bajrami ljuta zbog poruka na telefonu

Koliko puta moram da vam kažem?! Poslovni broj služi za poslovne ponude! Da li ste toliki d**ili da konstantno šaljete vaše slike i ljubavne ponude mom poslovnom timu? – počela je pjevačica.

  • Estrada

  • 19. Feb. 2024  

  • 0

Pjevačica Selma Bajrami obratila se pratiocima na društvenim mrežama, te im poručila da ne koriste njen poslovni broj telefona da joj se udvaraju.

Koliko puta moram da vam kažem?! Poslovni broj služi za poslovne ponude! Da li ste toliki d**ili da konstantno šaljete vaše slike i ljubavne ponude mom poslovnom timu? – počela je ona, a zatim posavjetovala sve.

– Potražite pomoć jer očito nešto nije u redu sa vašim mozgom! – napisala je Selma.

Da podsjetimo, nakon što je 22. januara vraćena sa beogradskog aerodroma pošto joj je zvanično zabranjen ulazak u Srbiju, folkerka Selma Bajrami se u više navrata oglasila.

Selma je u jeku skandala poručivala da “crknu dušmani”, te na mreže kačila snimak iz Beograda za koji se ne zna kad je nastao, a onda i prozvala Novaka Đokovića zbog provođenja vremena sa pjevačicom iz Prištine Ritom Orom.

Onda je i citirala Ramba Amadeusa, koji je govorio o vremenu u kojem se “pumpa” nacionalizam i insistira na podjelama.

– Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mjesečno. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi – podijelila je Selma tada na Instagamu njegove riječi, a sad se odlučila za drastičan korak, piše Blic.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...