PROCURIO VIDEO: Jezivi trenutak uzlijetanja - pogledajte dramatične scene s beogradskog aerodroma koje je zabilježila nadzorna kamera…

Šta se tačno dogodilo, pokazat će istraga, ali je nesumnjivo sigurnost putnika i posade bila ozbiljno ugrožena.

  • Hronika

  • 20. Feb. 2024  

  • 0

Avion kompanije „Marathon Airlines“ koja obavlja letove za Air Serbiju je nakon polijetanja s beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ na isti ubrzo i prinudno sleteo. Riječ je o letu iz Beograda za Dieseldorf. Iako su iz “Air Serbije” saopćili da je razlog tehnički kvar, na društvenim mrežama osvanulo je desetine video snimaka, na kojima se jasno vidi avion sa velikom rupom na trupu, a audio snimak razgovora između kontrolora i pilota svjedoči da je avion poletio sa pogrešne piste.

Na društvenim mrežama objavljen je i snimak polijetanja tog aviona.

Prema svjedočenju putnika, avion je pri polijetanju udario u svjetlosnu signalizaciju, a također pišu da je krenuo sa kraćeg dijela piste i poletio sa livade. Šta se tačno dogodilo, pokazat će istraga, ali je nesumnjivo sigurnost putnika i posade bila ozbiljno ugrožena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...