HOROR KOD JERUZALEMA: Pucnjava na autocesti na okupiranoj Zapadnoj obali, ima mrtvih, prve snimke s lica mjesta...

Dvoje ozlijeđenih u teškom stanju.

  • Evropa

  • 22. Feb. 2024  

  • 2

Epilog današnje pucnjave na autocesti na okupiranoj Zapadnoj obali u predgrađu Jeruzalema, ubijena je jedna osoba, a najmanje sedam ih je ranjeno.

Izraelska nacionalna hitna medicinska služba Magen David Adom (MDA) navodi da je dvoje ozlijeđenih u teškom stanju.

Pucnjava se dogodila u blizini izraelskog naselja Ma'ale Adumim, kazao je glasnogovornik policije i dodao da su napadači bili teroristi.

"Trojica terorista su izašla iz vozila i počela pucati iz automatskog oružja na automobile usred prometne gužve na cesti prema Jeruzalemu. Snage sigurnosti neutralizirale su dvojicu napadača na mjestu događaja, a trećeg nakon što je pokušao pobjeći", navodi se u saopćenju policije, javlja CNN.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...